Навігація по форуму
Ви повинні увійти, щоб мати змогу створювати записи та теми.

Що вам допомагає регулярно проводити Тижневий огляд?

Всім привіт!

В мене питання щодо того, що вас мотивує або допомагає робити тижневий огляд регулярно?

Зі свого досвіду поділюся як це працює для мене. Головне усвідомлення про цінність огляду прийшло не після першого його проведення. Десь на третій раз я відчув суттєві з зміни в тому як я почуваю себе після нього. Ніби я "беру кермо в руки", а не їду "пасажиром" в своєму житті. Напевно, десь після трьох оглядів з'являється більш усвідомлений алгоритм дій що і як робити та скорочується кількість часу на проведення огляду.  витрати часу стають більш оптимальними і це починає мотивувати не пропускати огляд.

Який ваш досвід? Як це працює для вас або які складнощі?

GTD Ukraine відреагував на цей запис.
GTD Ukraine

Для мене Тижневий огляд – це завершення робочого тижня. Приємно проаналізувати, як пройшов тиждень, які питання вдалося закрити.

Намагаюся спланувати в п'ятницю після обіду вибратися в кав'ярню і провести його там. Така собі п'ятнична традиція, яку завжди хочеться дотримуватися.

Запис сьогоднішнього вебінару з Тижневого огляду вже доступний в розділі "Безкоштовні матеріали" https://gtd.com.ua/free-video/weeklu-review-4-apr-25/